Косметологічне обладнання

Можливості сучасних лазерних апаратів

Коли вже відкрито і запущено власну справу, то рано чи пізно постає питання про розширення: або про збільшення кількості займаних приміщень, або про створення нових філій, або про нові послуги або товари, що продаються.

У косметологічній і медичній галузях все так само. У приватних клініках формуються нові лікувально-діагностичні відділення, організовуються філії, та згодом клініка стає мережею медичних центрів.

В індустрії краси найчастіше використовується шлях розширення спектру послуг. Чому так? Тому що можливості даного напрямку практично нескінченні: завжди можна знайти щось, чого ще не було, і запропонувати це клієнтові. Тут стоїть завдання формування та утримання постійної клієнтури, для якої регулярне відвідування косметолога стає так само необхідним, як почистити зуби.

Дуже непоганий результат у цій справі може дати придбання лазерного обладнання для косметології. Лазерні апарати в косметології стали використовуватися порівняно недавно в порівнянні з усім періодом її розвитку з часів Стародавнього Єгипту, але з моменту появи на ринку вони справили справжню «косметологічну революцію».

Основний принцип роботи лазерного косметологічного обладнання – це вибіркове поглинання лазерного випромінювання меланіном та іншими речовинами шкірного покриву. Внаслідок поглинання відбувається розігрів та вибіркове руйнування потрібних мікроділянок шкіри.

Окрім лазерних апаратів у косметології широко поширені прилади для фотоомолодження (IPL-системи), схожі за принципом на лазерні системи. Існують також апарати, в яких об’єднані лазерна та IPL основа. Вони призначені для вирішення надзвичайно широкого спектру завдань:

  • лазерне омолодження обличчя та тіла;
  • фотоомолоджування;
  • видалення пігментацій;
  • видалення розширених судин, куперозу;
  • видалення волосся методом фотоепіляції;
  • шліфування рубців;
  • видалення татуювань.

Придбання такого косметологічного комбайна вдало позначиться на прибутку, адже апарат дозволить не відпускати клієнтів, пропонуючи їм вирішення більшої кількості косметичних проблем. Особливо важливо, щоб це не йшло врозріз з якістю послуги, інакше вона буде затребувана і вкладення в неї не виправдаються.

Завжди варто дбати про те, щоб на оснащенні центру чи салону стояло обладнання відомих та надійних фірм-виробників. Безпека такої техніки має бути підтверджена міжнародними сертифікатами відповідності. Додатковими плюсами будуть позитивні відгуки експертів та схвалення міжнародних профільних організацій, наприклад, FDA.

Багатофункціональне лазерне обладнання – ідеальне рішення для невеликого косметологічного центру

Хорошим прикладом такого роду апаратів є мультиплатформа М22 виробництва Lumenis – міжнародної всесвітньо відомої компанії, для якої виробництво лазерного обладнання для косметології та медичних цілей є єдиним та основним завданням. Вузька спрямованість діяльності дозволила інженерам Lumenis створити М22 – універсальну платформу, функціональність якої залежить від кількості та складу приєднаних модулів. Це дуже вдале рішення для тих, хто хотів би поступово розширювати можливості лазерної косметології у своєму центрі.