Косметологічне обладнання

Можливості гідромасажних ванн

Ми звикли асоціювати джакузі з статком та розкішшю, але ця ванна з безліччю режимів та функцій є чудовим засобом поправити своє здоров’я, швидко відновити сили та заповнити запаси енергії. Джакузі – це, звичайно, річ недешева, проте завжди можна знайти прийнятний варіант, тому що в даний час виробниками пропонується безліч моделей.

Гідромасажні ванни розроблені таким чином, що струмені води впливають на людину з усіх боків, при цьому режими можна змінювати та налаштовувати їх індивідуально під себе. Гідромасаж як оздоровча процедура застосовується у багатьох санаторіях та лікувальних центрах. З появою джакузі стало можливим у домашніх умовах проводити відновлювальні процедури.

Вплив води на організм людини завжди позитивний. Вона зміцнює імунітет, добре розслаблює, заспокоює, допомагає впоратися із захворюваннями опорно-рухового апарату. Щоденне проведення водних процедур дозволяє зберігати тонус у нормі, підтримувати нормальне самопочуття.

Форсунки, з яких надходить вода, можна регулювати за рівнем інтенсивності та кутом нахилу струменя. Одна форсунка виробляє в середньому 800 бульбашок за хвилину, що дозволяє створити приємний тілу ефект. Оптимальна температура води в джакузі – 35 градусів.

Гідромасажні ванни включають цілий комплекс різних пристроїв і є досить економічними в плані споживання електроенергії. Що стосується їх дизайнерського оформлення, тут виробники пропонують абсолютно різні форми та габарити. Гідромасажні ванни з сидіннями анатомічної форми дозволяють зайняти найбільш комфортне положення, при цьому вплив струменя води буде точним та ефективним.

Багатофункціональні та нестандартні гідромасажні ванни оснащуються різними додатковими опціями — наприклад, діодним підсвічуванням, дистанційним керуванням, каскадними змішувачами.

Асортимент гідромасажних ванн величезний, тому кожна людина, яка бажає придбати джакузі, може знайти собі модель, яка відповідатиме всім її запитам.

Шукаєте магазин, де можна купити якісну та функціональну гідромасажну ванну? Тоді звертайтесь до компанії Estetic Group! Ми спеціалізуємося на продажу різноманітного обладнання для здорового відпочинку. Купуючи обладнання у відомих виробників, ми ручаємося за його якість.

Estetic Group ставить на перше місце надійність систем, пропонуючи при цьому найширший асортимент продукції. СПА-капсули, гідромасажні ванни та багато іншого ви завжди можете знайти в нашому каталозі та замовити відповідну за вартістю та функціоналом модель.

Estetic Group завжди орієнтується на покупця, тому у своїй діяльності ми маємо певні принципи, що дозволяють нам залишатися затребуваною компанією серед клієнтів.