Косметологічне обладнання

Купити спа – капсули від компанії Estetic Group – найвищі показники якості від світових виробників

Сучасні технології зробили wellness-процедури вже не маловідомою розвагою для заможних людей, а способом загальнооздоровчого лікування для кожного. За допомогою спільних передових розробок кваліфікованих медиків та інженерів можна надавати на організм комплексний вплив. До такого обладнання відносять навіть спа-капсули. Бажаєте замінити сауну, масаж, водолікування, обгортання та терапевтичний душ лише однією процедурою? Тепер це можливо! Крім того, апарат постійно підтримує стабільні показники вологості повітря, необхідні досягнення максимального ефекту, наприклад, лікувальної косметики протягом всієї процедури.
Компанія Estetic Group пропонує своїм клієнтам цю продукцію у широкому асортименті.

Функціонал сучасних спа-капсул

  • Хромотерапія. Сучасний спосіб оздоровчого лікування за допомогою впливу світлових променів. Забезпечується стабілізація нервової системи людини, знімається стрес, а також нормалізується настрій. Досить нестандартна для традиційної медицини методика, але ефективність неодноразово підтверджено під час клінічних випробувань, проведених фахівцями зі світовим ім’ям. Протипоказання практично відсутні, що буде актуальним для людей, які мають будь-які хронічні захворювання, а також для жінок у стані вагітності (тільки ранні стадії).
  • Ароматерапія. Одна з найкращих методик для зняття стресу, відомих людству. Системи спа-капсули дозволяють ефективно випаровувати ефірні олії та інші препарати, забезпечуючи пацієнтові масу приємних відчуттів та повну релаксацію. Рекомендовано страждаючим від затяжних депресій та перевтоми. Протипоказань немає, проте слід звертати увагу на склад речовини, яка використовується для сеансу — у особи можлива присутність індивідуальної непереносимості до ряду компонентів.
  • Водолік. Цілющі властивості води відомі з найдавніших часів. Сучасна техніка дозволяє лише посилювати корисний вплив на людину. Спа-капсули оснащені обладнанням для гідромасажу всього тіла та душем віші. Обладнання не тільки релаксує вплив, але виключає можливість розвитку різних захворювань і знижує неприємні ефекти від пошкоджень опорно-рухового апарату. Передбачається також можливість ручного масажу для посилення на окремі групи м’язів або конкретні точки тіла. Можливе сумісне застосування з попередньою процедурою.
  • Вібромасаж. Ложе з вібруючими елементами дозволяє вибрати певний режим для надання потрібного впливу на шкіру та м’язи. Також посилюється кровообіг, втрачається ефект втоми частин тіла, що виникає при тривалих навантаженнях, покращується стан шкіри.
  • Медіасистема. Для повної релаксації у більшості моделей передбачені роз’єми під навушники. Є водонепроникні динаміки, а також РК-екран для перегляду кіно та інших відеозаписів. На свій розсуд пацієнт може прослуховувати аудіо або дивитися відео під час тривалих процедур.

Проте це мінімальний набір функцій, що використовується в спа-капсулах. Різні модифікації передбачають оснащення спеціальними механізмами – імітатором сауни, інфрачервоними випромінювачами, системою дезінфекції, «тропічним душем» та багатьом іншим.