Косметологічне обладнання

Меблі для салонів краси недорого: стільці майстрів

Купити меблі для салонів краси в Києві нескладно, тому що багато магазинів пропонують свої послуги. Однак, знайти меблі для салонів краси недорого, але при цьому високої якості складніше. Особливо важко доводиться тим покупцям, які не знають, як правильно зробити власний вибір.

Поговоримо про те, як вибрати в магазині меблів для салонів краси стілець майстра.

Відразу варто сказати, що ті керівники, які неуважно ставляться до вибору даного виду обладнання для салону краси та вважають його другорядним, дуже помиляються! Стілець для майстра – найважливіша частина робочого місця. Просто для когось меншою, а для когось більшою мірою.

Приміром, майстри-перукарі користуються своїми стільцями рідше решти співробітників салону, тому що їхня робота передбачає постійне знаходження на ногах: навколо клієнта доводиться весь час ходити, щоб оцінити чи рівномірно острижене чи пофарбоване волосся.

Якщо говорити про майстрів манікюру, то тут все навпаки – фахівець практично зовсім не встає зі свого стільця під час роботи. Він робить манікюр за своїм столом, сидячи на стільці. Саме тому цим фахівцям дуже важливо, щоб робоче місце було зручним та надійним.

Щоб вибрати гарний у всіх відносинах стілець для будь-якого майстра салону краси, потрібно пам’ятати про наступні нюанси:

1. Посадка

Стілець може мати низьку, середню і високу посадку.

Для того, щоб вибрати одну з них, достатньо подивитися на те, як працює співробітник: майстри педикюру завжди змушені бути нижчими, тому їм відмінно підійдуть моделі з низькою посадкою.

Майстер манікюру буде комфортно почуватися на стільці із середньою або високою посадкою – залежно від його зростання та висоти робочого столу. Те ж саме можна сказати про косметологів, візажистів, перукарів.

2. Регулювання висоти сидіння

Сьогодні рідко можна зустріти стілець із ручним регулюванням і ще рідше – без нього. Такі моделі можна використовувати тільки в ролі “запасного варіанта”, тому що постійно використовувати їх у процесі роботи майстру буде незручно.

Зверніть особливу увагу на стільці із гідравлікою або пневматикою. Вони дуже швидко регулюються без будь-яких зусиль.

3. Різновид сидіння

Сидіння для стільців майстрів можуть бути різними за формою, оббивкою та наповненням.

Вибрати відповідний варіант може лише сам майстер, посидівши на різних моделях.

Оббивку краще вибирати волого- і брудостійке, дуже міцне і стійке до стирання – штучна шкіра, наприклад.

Наповнювач повинен мати середню жорсткість, оскільки занадто м’яке або жорстке сидіння викликає неприємні відчуття наприкінці трудового дня.

4. Тип основи та внутрішній каркас

Практично усі стільці майстрів виготовляють на металевому каркасі, рідше – на дерев’яному. Каркас має бути дуже міцним! На цю характеристику впливає і тип металу, форма елементів каркасу, і порожнистість чи навпаки – наповненість металевих трубок.

Тип основи для переважної більшості стільців майстрів – це п’ятилуччя на колесах. Воно є найстійкішим та зручнішим для переміщення. Звертайте увагу на колеса та їх кріплення. Саме на них припадає основне навантаження під час роботи, і неякісні колеса, а також їх фурнітура швидко стають непридатними.

Купити меблі для салонів краси недорого, в тому числі стільці для майстрів, Ви можете у нас!