Косметологічне обладнання

Обладнання для перукарень та салонів: дзеркало

Перукарські послуги можна назвати найпопулярнішими в індустрії краси вже багато десятків років. Їх не стосується ні світова економічна криза, але модні нововведення, тому що жінки завжди стежать за своїм волоссям і хочуть, щоб вони виглядали чудово!

Перукарські дзеркала для салону краси

Окрім крісла основним традиційним обладнанням майстра є перукарський туалет – дзеркало зі стільницею, тумбою або полицями.

Що потрібно знати, щоб зробити правильний вибір?

Перукарські дзеркала можуть бути односторонні та двосторонні.

Вони додатково комплектуються поличками, різними кріпленнями, елементами підсвічування, фенотримачами та іншими пристроями.

Предмети повинні бути функціональними та ергономічними, при цьому, вибираючи даний атрибут перукарського обладнання, не можна забувати і про те, що цей стильотворний виріб, який робить свій певний внесок в інтер’єр приміщення.

Робочий туалет (дзеркало) для перукарні

Дзеркала-панно часто кріпляться до стіни «намертво» і утворюють відбивні колони, цілі стіни, малюнки та орнаменти, але робочі туалети дуже рідко виробляються без підкладки – задньої видимої чи невидимої частини, яка робить конструкцію міцнішою та захищає дзеркальну поверхню від пошкоджень .

Крім самої підкладки для створення туалету використовуються основи, які можуть бути виконані з металу, натурального дерева, МДФ або ламінованої ДСП.

Стільниці або полички для туалетів виготовляються із загартованого (особливо міцного) скла, оргскла, ламінованої ДСП. Найчастіше саме стільниці обладнуються отворами для розташування інструментів, фенодержателями та іншими функціональними елементами.

Але купуючи робочий туалет, про отвори, підсвічування та розетки на стільниці краще подбати відразу. Багато хто купує не обладнані варіанти, а потім довго страждає, «доводячи їх до розуму».

Купити перукарське дзеркало для салону краси недорого

На даний момент в інтернет-магазині Estetic Group Ви маєте можливість придбати таке обладнання для перукарень та салонів, як робоче дзеркало, яке кріпиться до стіни, має окрему конструкцію і є одночасно двома, трьома, чотирма і навіть шістьма робочими місцями для майстрів-перукарів.

Наші моделі перукарських дзеркал допоможуть Вам створити комфортну, стильну та розслаблюючу обстановку в салоні краси, а також дадуть можливість співробітникам працювати на високому рівні, залишаючи кожному відвідувачу лише позитивні емоції від приміщення салону!

Таким чином, підсумовуючи, ми можемо гарантувати Вам, що у представленому асортименті знайдуться моделі:

  • 1. необхідного розміру
  • 2. придатні до інтер’єру салону
  • 3. без спотворення зображення
  • 4. з вдалим освітленням або без нього (на вибір)
  • 5. зручні у використанні
  • 6. довговічні при постійній експлуатації.