Косметологічне обладнання

Обладнання для спа салонів та солярію

Бажаєте купити обладнання для свого спа-салону чи солярію? “Estetic Group” надає сучасну техніку за найвигіднішими цінами. Тепер все, що вам потрібно, можна легко замовити та доставити у найкоротші терміни.

Спа-капсула – сучасний винахід для проведення цілого ряду wellness процедур. Вона має парогенератор, інфрачервоний випромінювач, вібромасажне ложе, форсунки для подачі води, систему світлодіодів, водонепроникну стереосистему. Є ряд встановлених програм і є можливість налаштувати програму за власним бажанням.

За допомогою інфрачервоної сауни глибоко прогріваються м’язи та суглоби, при цьому посилюються обмінні процеси в організмі. Усуваються застої лімфи, йде целюліт. Починають активно працювати потові залози, очищуючи шкіру. Кисневу гідратацію пропонує спа-капсула для клієнтів солярію, шкіра насичується вологою та готується до засмаги. Спеціальна 20-хвилинна програма допомагає продовжити ефект засмаги на тривалий час.

Системою цифрових світлодіодів проводиться хромотерапія. Джерела, розташовані по всьому периметру капсули, випромінюють із заданою періодичністю різні кольори. Ця процедура покращує психологічний стан, гармонізує свідомість.

Для розслаблення підійде вібромасаж. Задані імпульсні ритми масажу можна регулювати за власним бажанням – від швидких поштовхів до повільних хвиль. Такий моторизований масаж впливає почуття людини, у своїй викликає посилення місцевого кровообігу.

Переваги обладнання:

  • Завжди широкий асортимент моделей.
  • Високотехнологічність і якість, що не поступається західним зразкам.
  • Ціни, які набагато нижчі, ніж у брендової техніки.
  • Підтримка клієнтів (повернення за гарантією, ремонт).
  • Привабливий, актуальний дизайн.

Обладнання для солярію має бути надійним та сертифікованим, тому що від нього безпосередньо залежить здоров’я та краса ваших клієнтів. Ми пропонуємо перевірену техніку, спа-басейни від перевірених і постачальників, що добре зарекомендували себе. Оформіть замовлення прямо зараз!

Замовлення всіх видів обладнання для спа салонів та соляріїв. Отримати повну інформацію про модельні ряди та вартість обладнання Ви можете у наших співробітників або по телефону.