Б’юті-бізнес під ключ

1,00 грн

ВІДКРИЙТЕ СВІЙ BEAUTY & SPA БІЗНЕС З НАМИ!

Якщо Ви власник або інвестор закладу, який мрієте відкрити, то пропонуємо скористатися нашою послугою “Б’юті-бізнес під ключ”.
Так Ви істотно заощадите кошти і час на початковій стадії, уникнувши найпоширеніших помилок новачків, і в підсумку – швидше розпочнете діяльність та вийдете на чистий прибуток.

Ми розробляємо професійні дизайн-проєкти салонів краси, косметологічних центрів і клінік, манікюрних, педикюрних та подологічних студій, барбер-шопів і SPA-коиплексів. Комплектуємо з нуля і здаємо замовникам «під ключ».

Ми пропонуємо такі послуги:

  • Салон краси під ключ
  • Барбершоп під ключ
  • Косметологічний центр під ключ

Чому саме ми? Тому що Estetic Group - це:

  • Постачання меблів, обладнання, косметики та аксесуарів безпосередньо від виробника і без посередників;
  • Повноцінні гарантія та сервіс.

Клієнти компанії Estetic Group можуть бути цілком впевнені, що замовляючи “Б’юті під ключ”, вони отримують комплексні послуги і відмінний результат.

Персоналізований підхід, відповідальність, надійність у співпраці – ми гарантуємо!

Дизайн-проєкт салонів краси, перукарень, косметологічних центрів і СПА-салонів:

Ми уважно вислухаємо Ваші побажання та бачення, розробимо деталізований 3D дизайн-проєкт, врахувавши всі нюанси підведення струму, водовідведення та вентилювання приміщень.

Чітко відпрацьваний механізм співпраці з проектантами, дизайнерами, виконавцями і постачальниками дозволяє реалізовувати і запускати готовий проєкт з нульового циклу до повністю спроектованого, продуманого до найменших технічних дрібниць і готового до роботи салону!

Увага! Швидкість та терміни реалізації проєкту залежать від розмірів та технічного завдання, стилістики та технологій, задіяних у проєкті.

Згідно з Вашими побажаннями та вподобаннями встановимо потрібне обладнання, забезпечимо ергономічне вмеблювання та наповнення (косметика, дрібне устаткування та розхідники) та проведемо навчання майстрів з технологами.

Увага! Будівельні роботи не входять до наших компетенцій.

Обираючи Estetic Group як надійного партнера для вашого успішного і вишуканого старту та купуючи обладнання, устаткування та косметичні засоби саме в нас, Ви робите правильний вибір, влучаючи в ціль успіху і процвітання з першого разу!Зв’яжіться з нами за номером телефону, вказаному на сайті, або скористайтесь формою зворотнього зв’язку, щоб замовити послугу “Б’юті під ключ” чи фахову консультацію!

Втілені дизайни

Косметологічна клініка

IDermic

Цікавий, великий проєкт із встановленням різнопланогового обладнання. Замовник надав перевагу преміум-сегменту, а отже обирав меблі відомого в світі найдовшою гарантією виробника – Lemi (Італія).

Отже, встановлено такі кушетки: косметологічні Lemi 4, Tesera, гінекологічна Gyno і Spa Dream – масажний СПА-стіл з підігрівом та хромотерапією.

Також цілком обладнано стерилізаційну кімнату з дотриманням всіх норм зі стерилізації надійним обладнанням німецького бренду Melag.

Також в клініку встановлено славнозвісну оригінальну Ендосферу.

Салон краси

INNELLE

Салон краси вкомплектовано перукарськими меблями польського бренду AYALA. Клієнт обрав колекцію Quadro.

Салон краси

Martelle

Клієнт обрав безпрограшний і завжди актуальний класичний варіант поєднання чорного і білого кольорів. Основна вимога – меблі і устаткування якісні, надійні і на роки.
Тому ми зупинилися на всесвітньо відомому італійському бреді Beauty Star. Мийні станції в поєднанні зручного крісла в чорній обшивці і білої кераміки раковини, білий столик для манікюру.
А ще витримана в строгих лініях, а тому стильна і сучасна зона рецепції в класичному поєднанні чорного і білого, зручні шафки для матеріалів і розхідників, органайзери для перукарів, обладнання та й самі розхідники, плойки, фени та інше електрообладнання для перукарів та майстрів манікюру – усе доставили вчасно і в обумовлені терміни.

Дякуємо салону краси “Martelle” за довіру!

Проектування салонів краси: комфорт, стиль і відповідність нормам

Плануєте відкрити салон краси чи оновити інтер’єр? Ми знаємо, як зробити ваш простір не тільки естетично привабливим, але й функціональним. Наша команда експертів допоможе вам правильно розмістити меблі та обладнання, враховуючи всі санітарно-гігієнічні норми і державні стандарти (ГОСТ).

Ми пропонуємо індивідуальні консультації для створення ергономічного і зручного простору як для вашого персоналу, так і для клієнтів. Гарантуємо, що кожен сантиметр буде використаний максимально ефективно.

Обираючи нас, ви отримуєте:

  • Професійний підхід до планування з урахуванням всіх нормативних вимог.
  • Оптимальні рішення для розміщення обладнання та зонування приміщення.
  • Баланс між функціональністю і естетикою.

Створіть салон, в якому буде комфортно працювати і приємно перебувати!