Опис

ЕФЕКТ

Venome Succinate Amber Amino BTX — це стимулюючий препарат із значно покращеним складом: специфічна комбінація бурштинової та гіалуронової кислот, амінокислот та комплексу пептидів, що сприяє підвищенню регенераційного потенціалу шкіри та стимулює вироблення фібробластами структурних волокон (шкіри) та позаклітинного матриксу. Склад засобу запобігає утворенню мімічних ліній та зморшок, які виникають в результаті перенапруження м’язів.

Стимулятор Amber Amino BTX глибоко зволожує шкіру, що дозволяє підвищувати її пружність та еластичність, додатково мінімізуючи кількість вільних радикалів, які спричиняють пошкодження ліпідів і білків, в тому числі колагенових та еластинових волокон, що призводить до прискореного старіння шкіри.

Бурштинова кислота (1,2%), що використовується в засобі, є природним тканинним біостимулятором, який є в кожному живому організмі. Бурштинова кислота необхідна в циклі Кребса, циклі біохімічних реакцій, що призводять до виробництва АТФ, молекул енергії, яка дозволяє клітинам нормально функціонувати. В результаті цих реакцій сукцинат натрію може ефективно прискорювати метаболічні процеси, що значно збільшує кількість транспортованих іонів, а це сприяє більш ефективному живленню клітин. Клітинне дихання також покращується, що протидіє клітинній деградації внаслідок низької концентрації кисню. Бурштинова кислота демонструє сильний антиоксидантний потенціал, таким чином зменшуючи кількість вільних радикалів, які пошкоджують білкові волокна.

Препарат також містить високо- та низькомолекулярну неретикульовану гіалуронову кислоту (ГК). Завдяки своїм гігроскопічним властивостям (здатність зв’язувати воду) ГК допомагає покращити баланс рідини, ефективно зволожуючи тканини, збільшуючи цілісність позаклітинного матриксу та відновлюючи необхідне середовище для активності фібробластів.

Комплекс амінокислот, таких як пролін, гліцин, лізин і серин, дозволяє відновити пружність і еластичність шкіри, безпосередньо забезпечуючи будівельний матеріал, необхідний для утворення білкових волокон, таких як колаген і еластин.

Амінокислоти є основними будівельними блоками білків, і оскільки їх кількість з віком зменшується, шкіра втрачає свою щільність. Колагенова фібрила побудована з гліцину, проліну та лізину (близько 70%), тоді як еластин складається з гліцину, лізину та валіну. Забезпечуючи основний будівельний матеріал, стимулятор Amber Amino BTX здатний компенсувати дефіцит амінокислот, необхідних для створення білкових волокон, і створити належне середовище для функціонування фібробластів, допомагаючи шкірі відновити оптимальний рівень еластичності та щільності. Серин, що міститься в препараті, демонструє зволожуючі та протизапальні властивості, завдяки чому ефективно заспокоює запалення та забезпечує належне зволоження шкіри.

Специфічна комбінація пептидів, таких як декапептид-3 і гексапептид-8, прискорює процеси оновлення шкіри і посилює активність фібробластів. В результаті шкіра стає міцнішою, а процес еластозу сповільнюється. Крім того, аргірелін (гексапептид-8) діє як інгібітор нейромедіаторів і сприяє зменшенню вивільнення ацетилхоліну, що забезпечує передачу нервових імпульсів у м’язах. В результаті волокна не отримують повного сигналу про скорочення і залишаються у фазі мікророзслаблення. Цей комплекс пептидів має здатність впливати на нервово-м’язові синапси, знімаючи напругу в м’язах і таким чином створюючи стан шкірного розслаблення, завдяки чому тонкі лінії і зморшки розгладжуються.

Інноваційна комбінація інгредієнтів, що використовуються у засобі Venome Succinate Amber Amino BTX, є високоефективною з точки зору прискорення живлення та регенерації тканин, а також відновлення білкових волокон шкіри. Синергічна дія інгредієнтів дозволяє ефективно мінімізувати проблему обвислості та в’ялості шкіри, відновити потрібний рівень зволоженості та надати шкірі молодшого вигляду.

ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ: Обличчя, шия, декольте, руки — кожні 7–14 днів, 4/6 сеансів

Живіт, розтяжки та рубці — 5/6 сеансів

ПОДАЛЬША ТЕРАПІЯ: Використовувати раз на місяць або проходити повний курс терапії кожні шість місяців.