Опис

Мультиполярна радіочастотна фракційна система для ліфтингу і шліфування шкіри

 

КОМАНДА ІННОВАТОРІВ КОМПАНІЇ AESTHETICS BIOMEDICAL (США) СТВОРИЛА КОНЦЕПЦІЮ THE VIVACE EXPERIENCE ™

Це найкраща в своєму класі, захищена патентом процедура, яка включає косметологічний апарат, знеболювальний крем, сироватки і відновний догляд. Завдяки цьому The Vivace Experience – кращий вибір, що забезпечує оптимальні результати. Ними будуть задоволені пацієнти.

Наш компанія прагне дати пацієнтам найліпший досвід процедур з допомогою кращого в своєму класі апарату, який після першої ж процедури забезпечує помітні пацієнтові і оточуючим результати, яким можна довіряти. За прикладом колег з США ми розробили власні протоколи поєднання апарату VIVACE і продуктів компанії BDR (Німеччина) які дають оптимальний результат.

ПЕРЕВАГИ VIVACE

Цільовий вплив на різних рівнях шкіри, аж до 3,5 мм дерми.

Швидке відновлення за кілька годин – фракційний патерн і маленький діаметр голок (0,3 мм) забезпечують швидке загоєння ранового каналу.
Варіативні фізичні характеристики апарату вирішують значний спектр естетичних проблем (шрами, розтяжки, рубці, зморшки, втрата об’єму, випадіння волосся, акне, постакне).
Миттєвий результат поліпшення якості шкіри з наступним прогресом упродовж найближчих 3-х місяців.
Процедура стерильна і гіпоалергенна за рахунок індивідуальних насадок і золотого напилення голок.
Підходить пацієнтам будь-якого фототипу шкіри і в будь-який час року.

Потужність 30-70 Вт

дві частоти 1 МГц і 2 МГц
LED в червоному і синьому спектрі
ізольовані і неізольовані голки
36 позолочених гіпоалергенних голок
плавне автоматичне занурення в шкіру до 3,5 мм
короткий період окупності

Апарат The Vivace перевершує конкурентів завдяки кільком конструкторським рішенням, які забезпечують чудові результати і комфорт пацієнта. Крім того, це один з небагатьох апаратів, сертифікованих Комісією США з контролю якості харчових продуктів і лікарських препаратів (FDA).

У всьому жорсткішому регуляторному середовищі ця сертифікація більш ніж необхідна, і ми пройшли її вчасно, забезпечивши нашим клієнтам конкуренту перевагу. Порівняно з мікроігольчатимі роликами і Мікроголкотримачами, які завдають травм, болю і дають непередбачувані результати, маніпула The Vivace забезпечена головкою з 36 ізольованими або неізольованими голками з наконечниками з золотим покриттям. Ця маніпула має 31 наналаштування глибини введення мікроголки. Тільки ця маніпула оснащена роботизованим кроковим електродвигуном, який гарантує швидке, одночасне і рівномірне введення всіх голок в шкіру. Шевронна схема випромінювання радіочастоти потужністю 70 Вт рівномірно розподіляє тепло, забезпечуючи підтяжку шкіри обличчя без почервоніння, вогнищ запалення, опіків і дискомфорту, які виникають при використанні інших аппаратов. Аппарат The Vivace обладнаний автоматичним візуальним підтвердженням, а також джерелом червоного і блакитного LED-світла.

Результати


Процедура з мікроголками безпечна, не передбачає використання хімічних речовин для стимулювання синтезу нового колагену.

У комбінації з радіочастотою вона здійснює справжню революцію в підтяжці і контуруванні обличчя, шиї, рук і тіла, оскільки дає миттєві результати без відновного періоду.
Процедура The Vivace Experience не вимагає відновного періоду. Наші пацієнти стверджують, що вони вирушали на прогулянку з друзями вже через годину після процедури. При тому їм навіть не знадобився камуфлюючий макіяж. Інші апарати вимагають від 24 до 72 і більше годин на первинне відновлення після процедури.

Технології

CIT (стимулювання синтезу колагену) за допомогою мікроголки і радіочастоти
Після нанесення анестетика, мікроголки вводять в шкіру для створення мікроканалів, що проникають глибоко в дерму, залишаючи їх відкритими від 4 до 6 годин. Це запускає природний механізм синтезу нового колагену. Прецизійне радіовипромінювання (31 алаштування глибини проникнення) забезпечує виняткову результативність The Vivace.
Стимулювання радіочастотою WHM (механізмів загоєння)
Мікроголки The Vivace ізольовані по всій довжині, окрім вістря голки (0.4 мм). Мікроголки слугують електродами для біполярного випромінювання енергії без пошкодження шкіри. Мінімально інвазивна RFенергія створює в дермі ефект фракційної електрокоагуляції, який сприяє природному загоєнню. Механізми WHM стимулюють синтез колагену, еластину і загоєння ран, що в кінцевому підсумку поліпшує еластичність шкіри.

 

Фототерапія світлодіодним випромінюванням
Імпульсне опромінення світлом стимулює клітини шкіри виробляти більше колагену, сприяє зволоженості шкіри, покращує її колір і текстуру.

Насадки 36 позолочених голок у насадці, 2 види насадок (ізольовані і неізольовані)
Діаметр голки 300 мкм
Площа насадки 1 кв. см
Потужність RF/Частота RF 70 Вт/1 МГц і 2 МГц
Глибина дії ступінчасте регулювання від 0,5 до 3,5 мм
Час дії ступінчасте регулювання від 100 до 800 мілісекунд
Маніпула

Кнопка на манипулі активує висування насадки з мікроголками.

Маніпула обладнана червоними (760 нм) і синіми (470 нм) світлодіодами

для допоміжної світлотерапії, які також зручно використовувати для
контролю за проведенням процедури (активуються в момент висунення мікроголок)

Екран Сенсорна панель 10,4″, можливість зберігати 4 набори параметрів
Розміри Довжина: 33,5 см Ширина: 37,5 см Висота: 121 см , Вага – 30 кг
Виробник/Сертифікация Shenb, Півд. Корея, FDA, CE, KFDA, PY